17.12.2004 20:37 GMT+7 (13.722,100.529)

Weather UndergroundLisää kulttuuria Bangkokissa*

Ei niitä Buddhia tullut sittenkään nähtyä eilen tarpeeksi. Tänään pääsimme näkemään maan pyhimmän smaragdibuddhan, joka näytti - kaikella kunnioituksella - Yodalta luonnollisessa koossa. Sen ympärillä kuninkaallisen palatsin muissa temppeleissä ja rakennuksissa oli loistavia seinämaalauksia, joiden yksityiskohtien tarkastelussa kului hyvä tovi.

Samalla lipulla pääsi myös näkemään thaimaalaista tanssia ja suuren tiikkipuisen palatsin. Tanssista kävi ilmi, miksi paikalliset tytöt eivät pidä paikallisista pojista. Palatsissa tavattiin Rope.

Kävimme Ropen (Samun opiskelukavereita) kanssa katsomassa myös isoa eurooppalaistyylistä palatsia, jonka käyttötarkoituksesta emme päässeet perille. Joka paikassa piti kuitenkin ottaa kengät pois jalasta ja jättää tavarat narikkaan.

Kulttuurin jälkeen kävimme taas shoppailemassa ja sen jälkeen söimme kolmisin maittavan viiden ruokalajin aterian kadunvarsikojusta. Tilaamisen kanssa oli aluksi ongelmia, kun kioskin täti ei ymmärtänyt edes riisiä englanniksi. Onneksi maailmassa on myös nuoria ihmisiä. Oluet piti käydä hakemassa viereisestä marketista, mutta spriteä löytyi viereisestä kojusta.