Samuel ja Mikael matkalla

Tarinoita maailmalta...

17.12.2005 00:28 Niska limassa *

Perjantaina puolilta päivin Samu uskaltautui puolestaan pienelle kierrokselle hotellin ympäristössä. Mikke jäi surffaamaan, mutta jätti avaimen huoneeseen. Siivooja oli käynyt huoneessa ja lukinnut sen, joten Samun piti palatessaan käydä pyytämässä respasta, että joku avaisi oven. Samalla respa välitti viestin, että aikataulumme mukaan kello 14 alkavaa kaupunkikierrosta oli aikaistettu tunnilla. Kello oli viestin perille tulon aikaan 13.10.

Saimme tytöt kiinni kännykällä ja he kipittivät hotellille. Kaupunkikierroksen oli tarkoitus päättyä lentokentälle, joten kaikki keräsivät kiireesti kamppeensa ja kantoivat ne alas. Tällöin meitä odottamassa ollut kuski kertoi, että hän onkin viemässä meitä vain lounaalle, eikä suostunut ottamaan matkatavaroitamme kyytiin. Jätimme ne siis hotellin respaan.

Kuskin käsittämättömien kiemuroiden jälkeen lounasravintolan löydettyämme tapasimme kaupunkikierroksen oppaamme Vanessan, joka itsekin oli saanut viestin aikataulun muuttumisesta vain hiukan aiemmin. Söimme lounaan, jonka jälkeen kävimme hakemassa tavaramme hotellin respasta (!) ja lähdimme kiertämään kaupunkia saman kuskin kyydissä.

Näimme hiukan eri kaupunginosia sekä keskellä Limaa sijaitsevan arkeologisen kaivauspaikan, jossa oli savitiilistä tehty terassipyramidi. Kävimme keskusaukiolla ja Bolivars-hotellissa, postissa sekä fransiskaanimunkkien luostarissa ja katakombeissa. Ehdimme lentokentälle hyvissä ajoin.

Peru

Arkisto