Samuel ja Mikael matkalla

Tarinoita maailmalta...

04.12.2005 06:30 Lima *

Saavuimme Limaan suunnilleen ajoissa, vaikka lähtö Amsterdamista olikin viivästynyt. Lentokentällä piti tullissa painaa pylväässä olevaa nappia, ja pylväs päätti, kuka joutuu tarkempaan tarkistukseen. Meidän 5 hengen seurueestamme Annelin ja Miken tavarat läpivalaistiin.

Kentällä oli vastassa valtava joukko taksin, majoituspalvelujen yms. tarjoajia. Onneksi meille oli ennakkoon varattu kuljettaja, joka vei meidät Faraona-hotelliin. Hotelli on oikein siisti, mutta erottuu siinä suhteessa kyllä ympäristöstään. Lima ei muutenkaan tehnyt erityistä vaikutusta vielä ensimmäisen automatkan aikana.

Hotellilla meitä tuli tapaamaan Aventuran paikallinen avustaja, joka toi meille seuraavan päivän lentoliput sekä vouchereita koko matkaa varten. Sisään kirjautumisen yhteydessä saimme drinkkiliput, joilla sai hotellin baarista Perun kansallisdrinkin (Pico Sourin tai jonkin sellaisen). Tutustuimme drinkkien ääressä pikaisesti toisiimme. Tuula, Arja ja Anneli ovat (ainakin koulutukseltaan) sairaanhoitajia.

Peru

Arkisto